Menu Sluiten

Webdesign

Breng leven in jouw digitale projecten

Een website heeft maar één doel: nieuwe business genereren.
 
Om dit doel te bereiken, moet jouw website een geweldige klantervaring bieden. Het moet goed ontworpen en slim ontwikkeld zijn. De pagina’s worden snel geladen, het ontwerp valt op en het zoeken naar informatie moet gebruiksvriendelijk zijn.

Webdesign quote: Websites promote you 24/7

We zijn hier om een ​​website voor jou te bouwen waar jouw klanten dol op zullen zijn. Elke website moet worden aangedreven door een bepaald doel, een kristalheldere visie op wat je wil bereiken.
Ongeacht het doel, we zijn er om het te helpen realiseren.

  • Heb je een dynamische website nodig die bezoekers omzet in klanten?
  • Heb je een oude statische website die geen inkomsten genereert en een upgrade nodig heeft?
  • Ben je bezig met rebranding of wil je jouw online aanwezigheid verbeteren?

We ontwerpen niet alleen een website die er fantastisch uitziet.
We ontwerpen met jouw potentiële klant in gedachten en gebruiken strategieën om websites te ontwerpen die jouw bezoekers in loyale, betalende klanten veranderen.

Veelgestelde vragen rond Webdesign

Natuurlijk! Jij bent cruciaal voor het ontwerpproces en we zullen nauw met je samenwerken aan het uiterlijk van jouw nieuwe website om ervoor te zorgen dat je er net zo blij mee bent als wij.
We kunnen met je samenwerken aan een langetermijnplan voor websitebeheer dat ervoor zorgt dat jouw website altijd actueel, up-to-date en geoptimaliseerd is met relevante en frisse inhoud waar zoekmachines (maar vooral mensen) dol op zijn.
Je kan net zo betrokken zijn bij het bewerken en bijwerken van jouw website als je wil. We kunnen je leren hoe je gebieden zoals blogs, nieuws of het maken van nieuwe pagina’s kunt bijwerken of onderhouden, of we kunnen alle wijzigingen die je nodig hebt voor je beheren, zodat jij niets hoeft te doen. Het is helemaal aan jou!
Voor een paar honderden Euro’s kan je al een ​​WordPress-website te laten bouwen. Het hangt echt af van jouw behoeften en jouw zakelijke doelstellingen. Als je bijvoorbeeld gewoon een website van één pagina nodig hebt om het e-mailadres van mensen op te vragen, dan kan dat relatief goedkoop. Maar als je een paar pagina’s nodig hebt en jouw website moet nieuwe leads genereren, dan zal dit natuurlijk meer kosten.
Een responsieve website is gebouwd op een vloeiende rasterbasis, zodat jouw webpagina kan worden weergegeven op basis van het apparaat dat je gebruikt. Eenvoudig gezegd: Jouw webpagina wordt anders op een desktopcomputer geplaatst dan op een mobiele telefoon of tablet.
Ja, WordPress-websites zijn geweldig voor SEO. Let op, het is niet zoekmachine vriendelijk op het moment dat je jouw website lanceert. De structuur, de pagina’s en de inhoud dienen hiervoor geoptimaliseerd te worden. Uiteraard kunnen we je hierbij helpen.
arrows marketing top of page
Stel jouw vraag.
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Hallo! Hoe kan ik je helpen?