Menu Sluiten

Virtual Tours

Open de deuren van jouw bedrijf online.
Toon de binnenkant met een virtuele tour

Maak kennis met jouw beste marketinginvestering.
Google Business View is een “set-it-and-forget-it” marketingaspect, zonder maandelijkse, jaarlijkse of andere wederkerende kosten.

Stel jezelf de volgende vragen om te bepalen of een virtuele tour voor jou is:

Ben je trots op je bedrijf?

Komen klanten naar uw fysieke locatie?

Heeft jouw bedrijf charme of persoonlijkheid?

Heb je een lokale Google-bedrijfspagina?

Wil je dat jouw bedrijf gemakkelijk gevonden wordt op Google Maps?

Als je op de meeste van deze vragen ‘JA’ hebt geantwoord dan is een Virtuele Tour absoluut geschikt voor jouw bedrijf!
Heb je nog geen Google bedrijfspagina?
Maak je geen zorgen en laat me dat voor jou regelen.
Jouw Virtuele Tour wordt daar voor de hele wereld getoond.

Een virtuele tour van jouw bedrijf maken?

Verhoog de online zichtbaarheid van jouw bedrijf op een originele en kostefficiënte manier.

Zet online bezoekers om naar klanten.

Met Google Business View kan je een virtuele 360-graden tour van jouw zaak hebben, die klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, kunnen bezichtigen.

Bezoekers hebben de controle over een 360 graden interactieve ervaring.
Het stelt hen in staat om op een unieke, levendige en aantrekkelijke manier met je bedrijf kennis te maken.
Ze zullen het interieur kunnen bekijken en de producten zien die je aanbiedt, waardoor ze jouw zaak persoonlijk zullen willen bezoeken.

Jouw bedrijf op Google Maps?

Je Virtual Tour zal actief zijn op Google’s netwerk, een geweldig marketinginstrument dat gegarandeerd rendement oplevert. Dit je beste verkoper ooit. Zelfs buiten de openingsuren!

Laat de wereld zien wat je te bieden hebt, laat zien wat je doet en hoe jouw bedrijf verschilt van je concurrenten.
Informeer bezoekers op creatieve wijze en overtuig ze dat een bezoek de moeite waard is.

Zorg ervoor dat jouw bedrijf op Google staat, de grootste en bekendste zoekmachine ter wereld.

Google Street View for Business Virtual Tours is een uitbreiding van Google Street View, die Street View-ervaring, en jouw online klanten binnen jouw bedrijf halen.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Wanneer potentiële klanten je bedrijf online vinden, kunnen ze via Google Maps en Google Street View, in jouw bedrijf rond kijken met behulp van een 360 virtuele tour.

Klanten zullen in jouw bedrijf kunnen stappen alsof ze er persoonlijk zijn, Je kunt jouw virtuele tour van Google Business View in je eigen
website en Facebook-zakelijke pagina verwerken.
Klanten kunnen je online vinden en jouw bedrijfsactiviteiten op een leuke, unieke en aantrekkelijke manier bekijken.

Prijzen

Google Maps Business View Virtual tours zijn zeer kosteneffectief.
Je betaalt eenmalig voor de fotografie om jouw tour te maken.
Er zijn geen abonnementskosten. Zodra jouw tour live is, kan je de tour en bijbehorende foto’s gratis op je eigen website en Facebook pagina plaatsen.


  De exacte prijs die je betaalt hangt af van hoeveel standpunten nodig zijn om jouw rondleiding te maken, de locatie en eventuele aanpassingen op maat.

Micro Tour

250
 • 5 panoramische foto's
 • 360 graden virtuele tour gemonteerd
 • Plaatsing op Google Bedrijvenpagina
 • HTML broncode van jouw virtuele tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Small Tour

400
 • 10 panoramische foto's
 • 360 graden virtuele tour gemonteerd
 • Plaatsing op Google Bedrijvenpagina
 • HTML broncode van jouw virtuele tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Large Tour

650
 • 30 panoramische foto's
 • 360 graden virtuele tour gemonteerd
 • Plaatsing op Google Bedrijvenpagina
 • HTML broncode van jouw virtuele tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Ben jij klaar om nieuwe online klanten binnen jouw bedrijf te ontvangen?

Laat de wereld zien wat je te bieden hebt, laat zien wat je doet en hoe jouw bedrijf verschilt van je concurrenten.
Informeer bezoekers op creatieve wijze en overtuig ze dat een bezoek de moeite waard is, tijdens EN buiten de openingsuren!

Two Oceans Aquarium – Cape Town – South Africa

virtuele tour FAQ seperator

 

Veelgestelde vragen

Virtual tours of virtuele rondleidingen zijn interactieve online panoramische afbeeldingen van 360° die een locatie simuleren. Ze vertegenwoordigen een echte locatie in virtual reality. Het zijn geen video's die beperken wat een kijker kan zien, maar zijn 360 ° panoramisch gebaseerd en virtuele rondleidingen zijn interactief. Ze geven de kijkers een keuze naar wat ze willen zien op die locatie en bieden de vrijheid om te bewegen over de locatie zoals zij dat willen. Die vrijheid maakt de tour een realistische en boeiende marketingtool.

Vrijwel elke branche kan gebruik maken van virtuele rondleidingen. Van vastgoedbedrijven tot horeca tot detailhandel en zelfs professionele diensten zoals tandarts, kinesisten en fysiotherapeuten kunnen profiteren van een virtuele rondleiding.

Voor elke locatie die je  promoot op jouw site presenteer je het op een aantrekkelijkere en interactieve manier door middel van een virtual tour.

Hiermee heb je een 24/7 marketingtool waarmee prospects kunnen bezoeken wanneer ze willen, zelfs als u er niet bent. 

Het is een Google-programma en Google is er dol op. Het zal jouw zichtbaarheid op Google verbeteren, vooral in de zoekresultaten van Google Local. Het helpt ook om vertrouwen op te bouwen waardoor mensen jouw locatie kunnen 'beleven' voordat ze effectief bezoeken. Deze interactieve, virtuele ervaringen wekken meer vertrouwen bij potentiële klanten en vergroten de kans op een persoonlijk bezoek aanzienlijk.

Wanneer potentiële klanten je zoeken op Google, zorg er dan voor dat hun eerste kennismaking een goede is door hen te laten zien wat je te bieden hebt.

Natuurlijk! Je kunt het eenvoudig op jouw bedrijfswebsite plaatsen met de instructies die we geven. Het is gewoon een kwestie van één regel code toe te voegen. Je kunt het ook delen op sociale media, blogs, e-mail en waar je maar kunt bedenken om het te plaatsen.

Het is verrassend betaalbaar! Het is gebaseerd op het aantal panorama's en de gebieden die je in de virtual tour wilt opnemen. Virtuele rondleidingen beginnen bij slechts €250. Digitale marketing is een snel veranderende wereld, en er zijn maar weinig tactieken die lokale bedrijven zoveel waar voor hun geld bieden als een virtual tour. Het kan een uitdaging zijn om de ROI van marketing bij te houden en te bewijzen, maar je profiteert van de voordelen van deze technologie. Meer vertrouwen, meer webverkeer en zichtbaarheid van zoekopdrachten, meer fysieke bezoekers, meer verkoop... We kunnen zo nog wel even doorgaan. 

Het is een eenmalige kost zonder extra terugkerende kosten.

Een Google Trusted Photographer is iemand die Google heeft laten zien dat hij of zij bekwaam is in het maken van 360° -panorama's door ten minste 50 door Google goedgekeurde 360​​° -panorama's te uploaden naar Google Street View.

Een lokale Google Mijn Bedrijf-vermelding is een online profiel met jouw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website, foto's en andere details. Ze zijn een gratis bedrijfsvermelding op Google. Wanneer iemand op Google naar jouw bedrijf zoekt, worden de resultaten weergegeven met jouw lokale vermelding in de rechterbovenhoek van de pagina

Dan maken wij er een aan voor jou.

Google Street View is een technologie in Google Maps en Google Earth die 360​​° interactieve panoramische beelden biedt van posities langs vele straten in de wereld. Het werd in 2007 gelanceerd in verschillende steden in de Verenigde Staten en is sindsdien uitgebreid met steden en landelijke gebieden over de hele wereld, ook interieurs van bedrijven.

Een Google Trusted Photographer maakt en publiceert jouw virtuele tour. Voor de leek is het een vrij ingewikkeld proces. Voor de Google Trusted Photographer is het een technisch ingewikkeld, maar eenvoudig proces. Het omvat het maken van meerdere overlappende foto's op verschillende belichtingsniveaus van elke scène om high definition-foto's (HDR) te maken met behulp van een speciaal fototoestel , evenals speciale software en applicaties om de foto's samen te voegen en te verbeteren tot panorama's.

Zodra de panorama's zijn geüpload naar Google Maps, koppelen we ze aan elkaar met behulp van tools die exclusief zijn verstrekt aan vertrouwde fotografen van Google. Na voltooiing kan de kijker door jouw zaak lopen en rondkijken wanneer ze willen.

Ja. Klanten en medewerkers kunnen aanwezig zijn, maar hun gezichten zullen wazig gemaakt worden om hun privacy te garanderen.

De meeste ondernemers kiezen er voor om het bedrijf zonder mensen te laten zien. Op die manier hoef je niemands expliciete toestemming te vragen om foto's te trekken en ben je zeker dat alles goed zichtbaar is. We kunnen vroeg of laat fotograferen als je deze look verkiest.

Dat is uiteraard afhankelijk van hoe uitgebreid je jouw bedrijf wil weergeven.

Zodra je een virtuele tour hebt geboekt, komt onze fotograaf bij je langs. Het duurt ongeveer 30 minuten tot een uur om 10 afzonderlijke panorama's te maken.

Het duurt dan een paar dagen voordat we de afbeeldingen bij elkaar hebben gevoegd en de 360 ​​° virtuele tour hebben gebouwd. Zodra de postproductie is voltooid, kan de virtuele tour binnen een paar dagen na het maken van de foto's online zijn.

Jouw bedrijf of locatie moet er precies zo uitzien zoals jij wilt dat deze er voor jouw publiek uitziet. Je moet ervoor zorgen dat je locatie netjes en met zo weinig mogelijk mensen in de buurt is om ervoor te zorgen dat de opnamen zo snel en zo efficiënt mogelijk worden gemaakt.

Als je een virtuele rondleiding maakt van jouw huis of een pand dat je verkoopt, wil je het misschien overzichtelijker maken en depersonaliseren.

Voor een virtual tour van hoge kwaliteit moet het weer goed zijn. Anders zou onze fotograaf jouw bedrijf of locatie niet fotograferen.

Als het weer te koud is, waardoor regen of wind het moeilijk zou maken om te fotograferen of juist te warm, waardoor de cameralens aandampt, komen we die dag niet fotograferen.

Als de weersomstandigheden op de dag van de shoot echter niet gunstig zijn, nemen we 's ochtends contact met je op en plannen we deze opnieuw in.

Absoluut! We zullen samen met jou de exacte locaties en gebieden bevestigen die in jouw virtual tour moeten worden opgenomen.

arrows marketing top of page
Stel jouw vraag.
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Hallo! Hoe kan ik je helpen?