Menu Sluiten

Virtual Tours

Open de deuren van jouw bedrijf online.
Toon de binnenkant met een virtuele tour

Maak kennis met jouw beste marketinginvestering.
Google Business View is een “set-it-and-forget-it” marketingaspect, zonder maandelijkse, jaarlijkse of andere wederkerende kosten.

Stel jezelf de volgende vragen om te bepalen of een virtuele tour voor jou is:

Ben je trots op je bedrijf?

Komen klanten naar uw fysieke locatie?

Heeft jouw bedrijf charme of persoonlijkheid?

Heb je een lokale Google-bedrijfspagina?

Wil je dat jouw bedrijf gemakkelijk gevonden wordt op Google Maps?

Als je op de meeste van deze vragen ‘JA’ hebt geantwoord dan is een Virtuele Tour absoluut geschikt voor jouw bedrijf!
Heb je nog geen Google bedrijfspagina?
Maak je geen zorgen en laat ons dat voor jou regelen.
Jouw Virtuele Tour wordt daar voor de hele wereld getoond.

Een virtuele tour van jouw bedrijf maken?

Verhoog de online zichtbaarheid van jouw bedrijf op een originele en kostefficiënte manier.

Zet online bezoekers om naar klanten.

Met Google Business View kan je een virtuele 360-graden tour van jouw zaak hebben, die klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week, kunnen bezichtigen.

Bezoekers hebben de controle over een 360 graden interactieve ervaring.
Het stelt hen in staat om op een unieke, levendige en aantrekkelijke manier met je bedrijf kennis te maken.
Ze zullen het interieur kunnen bekijken en de producten zien die je aanbiedt, waardoor ze jouw zaak persoonlijk zullen willen bezoeken.

Jouw bedrijf op Google Maps?

Je Virtual Tour zal actief zijn op Google’s netwerk, een geweldig marketinginstrument dat gegarandeerd rendement oplevert. Dit je beste verkoper ooit. Zelfs buiten de openingsuren!

Laat de wereld zien wat je te bieden hebt, laat zien wat je doet en hoe jouw bedrijf verschilt van je concurrenten.
Informeer bezoekers op creatieve wijze en overtuig ze dat een bezoek de moeite waard is.

Zorg ervoor dat jouw bedrijf op Google staat, de grootste en bekendste zoekmachine ter wereld.

Google Street View for Business Virtual Tours is een uitbreiding van Google Street View, die Street View-ervaring, en jouw online klanten binnen jouw bedrijf halen.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Wanneer potentiële klanten je bedrijf online vinden, kunnen ze via Google Maps en Google Street View, in jouw bedrijf rond kijken met behulp van een 360 virtuele tour.

Klanten zullen in jouw bedrijf kunnen stappen alsof ze er persoonlijk zijn, Je kunt jouw virtuele tour van Google Business View in je eigen
website en Facebook-zakelijke pagina verwerken.
Klanten kunnen je online vinden en jouw bedrijfsactiviteiten op een leuke, unieke en aantrekkelijke manier bekijken.

Prijzen

Google Maps Business View Virtual tours zijn zeer kosteneffectief.
Je betaalt eenmalig voor de fotografie om jouw tour te maken.
Er zijn geen abonnementskosten. Zodra jouw tour live is, kan je de tour en bijbehorende foto’s gratis op je eigen website en Facebook pagina plaatsen.
We hebben enkele richtprijzen voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen hieronder aangegeven. De exacte prijs die je betaalt hangt af van hoeveel standpunten nodig zijn om jouw rondleiding te maken, de locatie en eventuele aanpassingen op maat.

Micro Tour

250
 • 5 panoramische foto's
 • 360 graden virtuele tour gemonteerd
 • Plaatsing op Google Bedrijvenpagina
 • HTML broncode van jouw virtuele tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Small Tour

400
 • 10 panoramische foto's
 • 360 graden virtuele tour gemonteerd
 • Plaatsing op Google Bedrijvenpagina
 • HTML broncode van jouw virtuele tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Large Tour

650
 • 30 panoramische foto's
 • 360 graden virtuele tour gemonteerd
 • Plaatsing op Google Bedrijvenpagina
 • HTML broncode van jouw virtuele tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Ben jij klaar om nieuwe online klanten binnen jouw bedrijf te ontvangen?

Laat de wereld zien wat je te bieden hebt, laat zien wat je doet en hoe jouw bedrijf verschilt van je concurrenten.
Informeer bezoekers op creatieve wijze en overtuig ze dat een bezoek de moeite waard is, tijdens EN buiten de openingsuren!

Two Oceans Aquarium – Cape Town – South Africa
https://www.aquarium.co.za

virtuele tour FAQ seperator

Veelgestelde vragen


Google heeft Business Views ontworpen met dezelfde “street view-technologie” die gebruikers van Google gewend zijn. Deze virtuele tours leggen meerdere 360 graden panoramafoto’s van jouw bedrijf vast om klanten een beter gevoel te geven van wat ze kunnen verwachten wanneer ze naar jouw fysieke locatie komen. Deze technologie brengt jouw bedrijf online en zal helpen om meer potentiële klanten te lokken.
De virtuele tour zal jouw bedrijf helpen door het webprofiel van het bedrijf te verbeteren op de database van Google, waardoor meer lokale zoekers naar jouw tour worden geleid. Met miljoenen zoekopdrachten die dagelijks, wekelijks, maandelijks worden gedaan, heb je, alleen al door deze tour, een betere kans om gevonden te worden dan je concurrenten die geen tour hebben.
Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf en de hoeveelheid extra tijd die we eventueel moeten toewijzen aan de virtuele tour van jouw bedrijf, kunnen de prijzen variëren.
Meestal duurt het 1 a 2 uur om de tour te fotograferen, maar elk project en elke tour is anders (naargelang de oppervlakte van het bedrijf).
Nadat we fotograferen, bewerken, de foto’s samenvoegen in jouw tour, zullen we de tour binnen 10 werkdagen op Google’s systeem laden. De enige reden waarom dat niet zou lukken is indien het systeem van Google ongepast materiaal op de foto’s heeft gevonden of als er fouten in de foto’s waren. Als dit gebeurt kan een tweede fotoshoot noodzakelijk zijn. Natuurlijk betaal je in dit geval geen cent extra.
Jij bepaalt precies waarmee je wil pronken en wat je niet wilt dat openbaar zichtbaar is. We raden je aan om de gebieden die klanten meestal te zien krijgen wanneer ze jouw bedrijf bezoeken mee op te nemen in de tour. Ongeorganiseerde kantoren, opslagruimtes en toiletten kunnen zonder twijfel uit deze tour worden gelaten. We kunnen deze specificaties uiteraard voor of tijdens de opname bespreken.
Onze fotograaf zal klanten en medewerkers altijd waarschuwen voordat een foto wordt genomen om hun privacy te handhaven. Google’s protocol stelt dat alle gezichten voor de rondleiding moeten worden vervaagd. Met dat in gedachten wordt de panoramische beeldvorming verwerkt met vervagingstechnologie om de gezichten van werknemers of klanten die op de foto’s zichtbaar zijn, te verduisteren.
Indien de fotograaf beschikbaar is, kunnen we op elk moment een fotoshoot plannen. De beste tijden zijn ofwel voordat je winkel opent of na de werkdag. Op deze manier storen we de normale werkdag niet en hoeft de fotograaf zich geen zorgen te maken over in de weg staan of het hinderen van klanten of medewerkers.
Google heeft een specifiek beleid om normen op hun netwerk te handhaven. Dit geeft Google de rechten om foto’s die ongeschikt zijn voor het publiek te verwijderen. Hoewel alle bedrijfsbeelden een kwaliteitscontrole ondergaan voordat ze worden geüpload naar het netwerk, kunnen sommige van de foto’s nog steeds als ongepast worden aangemeld, door gebruikers en later verwijderd worden.
Google kan deze afbeeldingen in andere producten en diensten gebruiken op nieuwe manieren die jouw bedrijfsinformatie nuttiger en toegankelijker maken voor gebruikers. In ruil hiervoor probeert Google jouw bedrijf te helpen met de plaatsing of het gebruik van de foto’s.
Vanaf het moment dat jouw tour live gaat op Google krijg je van ons een link naar de tour en een stukje HTML broncode dat je netjes in je website kan (laten) verwerken.

arrows marketing top of page
Stel jouw vraag.
Hallo! Hoe kan ik je helpen?
Hallo! Hoe kan ik je helpen?